very2 happy

arinii aq dapat result add mat...waa! very xcted giler msa nak dapat keputusan tuu....tapi kan msa dapat result tuu,,aq rasa best giler...bukan sebab dapat A+ ke ape,,tapi sebab dapat fail...hehe..harap jaa dok kelas sains 1,,tapi subjek sains lingkop !!subjek2 lain aq ok g,,cuma subjek kimia dengan add mat jaa dapat fail....aq x rasa sedeh ataw frust pun masa dpat result tuu,,rasa heppi lagi da..memang dh jgka akan dapat result cam2 punyaa,,sebab aq x amik kesah sgt subjek2 yg aq x berapa ok nii...lagi pun dalam kelas,,bukan aq sorg yg fail,,ramai g kot...haha ! tuu yg aq x malu sgt tuu...tapi cg rajan kta nk lulus mat kena lebih dari 6 markah,,kiranya aq x gagal lg laa..hehe..tapi nii ikot format spm punyaa,,yg baru kot...


tapi cg rajan da kta kat kami,,dia kata jangan give up lagi,,masa masih panjang....so,,aq knalaa mnfaatkan masa yg ada sblom mid year exam...chaiyok !

2 comments:

RuTiRaN... said...

go ahead...dont worry bout tat....& never give up in ur life..

Purply Qielah said...

ok2