betoi ka dek cuk?

tadi dek cuk kata kat aq yg blog nii akan dhapuskan...betoi ka?..hurm ! aq pun baru jaa dalam blog2 nih,..so,aq x kesah sgtlaa law dia nak hapuskan pun...dek cuk mesti sedeh punya sbb blog dia kan da lawa skrang nii,,siap ngn domo kun tuh...mesti syang kan law blog dia kna buang...nasib jaa blog aq buruk,,law x aq pun syang gak law nak kena buang....aq nak buh skin gmbaq2 korea tuh,,tapi x bleyh r plak sbb aq x expert ag nih...nak kena edit cena x taw dek cuk kta...tp pa2 pun aq hrap berita nih x betoi r mcam yg diorang kta nak hpuskan fb tuu..pdhal xdak pa pun....so,,to dek cuk wat laa blog bwu pkai gmail plak..hehe~!

2 comments:

the only xeyra ,,, said...

dek cuk touchink ! :P

Purply Qielah said...

nak touching gak..hehe