physics !

ari nih meh aq nak citer psai exam fizik plak...deret psai exam jaa yg aq post kat lam blog aq nih...hurm ! x pa laa..juz 4 this week only !....

soalan fzik kertas 2 td agak mncabar jugak...smpai tetido aq dibuatnya..haha ! trok btoi ....law ckap psai fzik,,mest akan terbyang soalan dia yg susah dgn pnuh jlan kira tuu..mmg menggerikan !!...law sapa2 yg amik aliran sains ngn kejuruteraan,,diorang taw laa cam na...tp mcm mna pun sbjek fzik xbleyh klahkan add mat...kbnyakan owg kta add mat nii susah..aq rasa mmg susah pun....T____T

msa exam fzik td tuu,,dia da bg soalan psai graph.,..tp kan yg aq plik tuu,,kngkawan aq kbnyakan dpat straight graph...tp aq wat mlengkung plak...ajaran sesat mna lah yg aq dpat nih...hurm !...

disebabkan x puas ati,,aq pun tnya r kat sir gan msa balik tuu,,dia kta graph yg dia bg lam soalan exam tuu straight,,bkn melengkung mcam yg aq wat..OMG ! xdapat mrkah pnuh laa mcam nih ....sir kta yg dia ajaq mlengkung tuu cuma nk ajaq kitorang jaa nk wat cmna...tp soalan spm taon2 sblom ni,,mna pernah kuaq graph yg melengkung...aq sorang jaa yg wat...sir gelak kat aq td..huhuhu ~!.. 

by the way,,bnda dah lpas tuu,,biar ajer laa...mlas nk fkir bnyak2..nnti aq jugak yg tension..pa2pun hope dpat do the best esok untuk add mat ngn mat....FIHTING !!




2 comments:

RuTiRaN... said...

ada graph melengkung ke?? paper 3 atau ppr 2??

Purply Qielah said...

haha ! tuu laa aq kta yg aq nih pelik cikit .. yg lain sruh wat,,lain yg diwatnyaa .. paper 2 .. paper 3 exam akhir taon nih ..