really miss that time !!

assalamualaikum ..

budak2 busuk suma mesti pernah ada pengalaman time kechik2 dulu kan ? .. time tuu sumanya best2 belaka ,, masalah pun x bnyak dan tuu laa kita suma bleyh enjoy dgn kngkawan ! ..rasa mcam nak jadik budak2 balik jaa macam dulu ... ada ubat apa2 x yg bleyh bg kechik balik ? ... law da ,, aku nak sgt2 ! he3 ..


dalam bnyak2 pngalaman dalam idop aku ,, time skolah rendah dulu laa,, salah 1 knangn yg x dapat dilupakan ,, dan x akan lupakan ! .. kecuali law da ilang ingatan @ da smpai a_ _ l ...


dulu masa time skolah rendah ,, aku dok ngn tok ngn tok wan aku kat kmpong ... best laa time tuu sbb aku bleyh belajaq berdikari drpd dok dgn ibu n abah aku .. dekat sana kna g skolah sdrik ,, study pun kna sdrik2 jaa .. nasib baik jaa result UPSR aku elok .. he3

dekat kmpung jugak laa aku dapat kawan2 yg sumanya happening n baik2 belaka ! .. kitorang suma 1 klas dri drjah 1 smpi drjah 6 .. memang kamcing laa time tuu ,, cuma masa skolah menengah jaa pakat bawak haluan masing2 ...

cuma yg x dapat nak lupakan tuu masa kitorang suma g mndi sungai ,, ronda2 nek moto 1 kmpung ,, g mnceroboh kawasan skolah wktu petang ( Sshh ! aku nih jahat gak msa kechik2 dulu) .. yg paling aku ingat sekali masa time kitorang kena ligan dgn owg gila yg bawak parang ... Fuhhhh ! nasib suma x mati kena tetak .. Alhamdulillah laa .. hik3 ...


lgpon aku da lama x jumpak diorang nih suma since form 1 dulu kot ... ntah mcm mana keadaan diorang nih suma ekk ? .. ~ pakat loss contact ~ gpun masa aku balik kmpung ,, diorang nih suma xdak .. kna tunggu time raya nnti laa baru nak ada ... time raya nih kna g serbu umah mukhzani,, wani,, nabila ,, mimi usop ,, mimi ,, ct,,phawi ,,din ,, syahril ,, mat hanip ngn padil ... wait 4 me guys !! ... hehehe ~ ... harap2laa diorang still ingat kat aku lg n kitorang suma dapat wat reunion ~~ sure best punyaa !!

2 comments:

azam said...

memanglah......xpe, try not to miss apa yang ada sekarang...heheh

salam singgah kenalan...follow²

Purply Qielah said...

azam - haha! betoi tuu