thanx to choki-choki

assalamualaikum ...

ari nih boleyh dikatakan ari yg telah membuatkan aku "fed up" ... suma yg jadik ari nih ,, kbnyakannya x best !!!


actually bnda yg wat aku fed up sngat2 ari nih ,, bila dpat result laa ..huk4 .. graph pncapaian aku menurun kot ....suma subjek dpt trok sbb turun dari mrkah asal .. dh laa dok klas sains pulak tuu .. law aku taw laa ,, awai2 g aku g masok klas kj .. x susah sgt subjek depa tuu ...

tp dlm suma2 tuu ,, graph prestasi add mat aku jaa makin mnaik ... tp mnaik pun ,, fail jugak !! huhu :(   ...lg ckit jaa nk lulus ... geram aku !!! pda hal dah bnyak kli cg ulang tajuk tuu ,, tapi time exam ,, kepala otak pun mulaa laa jadik blurrr ....

lepas tuu ,,dpat result Bi plak ... aku ingat bleyh r target A sbb nmpak soalan cam senang jaa ... aduss ! ritu da dapat A tapi skrang tukaq jadik B pulak .. nih yg wat aku bertambah-tambah fed up lagi nih .. cena leh turun nih ? .. cikgu silap tnda kot ...

tapi x pa ,,sbb masa balik tuu suma 'ke fed up an ' aku ilang ! ... tu suma sbb aku dpat mkan choki2 !! ... ummmm Yummmyyy !! tgok tuh da budak busuk yg smpai meleleh ayaq liur tuu .. eeee !! ... btw thanx too choki-choki sbb dapat ilangkan stress aku ...  betul laa apa yg aku bca sblom nih ,, law mkan coklat dpat ilangkan stress ...

lepas nih nak kena makan coklat bnyak2 r ,,, bg ilang stress ... tp jgn trlebih mkan coklat pulak yer budak2 busuk suma ! takot nnti jadik obesiti pulak ... 

4 comments:

the only xeyra ,,, said...

hang nk sakit gigi kaa makcik ?

Purply Qielah said...

gigi aku still kuat laa mak cik ! aku minum susu bnyak ! .. :P

tadik dea pun makan choki~choki jugak !

the only xeyra ,,, said...

too pown sbb ada owg blanja cik qilah ~ klw dak jgn hrap aku nk mkan ! :P

Purply Qielah said...

ceyh ,,, !