bukti laki2 melayu jual mahal ... !


baru baru nih aku da wat 1 eksperimen dekat kawan kawan laki aku nih  yang berlainan bangsa ... besa lar aku nih ,, tak dak keja ,, gatai pi carik keja ..Cat Emoticons

CINA 
aku : Lim ,, I nak ngorat u boleh ??
lim : boleh ajaa .. :D

INDIA 
aku : wei ,, pavi aku nak ngorat hang boleh ?
pavi : mestilah boleh ( sambil senyum )

MELAYU 
aku : wei , acap aku nak ngorat hang leh dak nih ?
acap : hah ? mimpi apa hang nih ?

aku : bapak ! nak ngorat leh dak ( jadik gedik sat )
izzahan : gegeh .. macam nih ka cara nak ngorat .. 

hahahaha ! tengok ayat aku tuh ,, cam budak gedik jaa kan ?? hik3 .. Jadik gedik jap jer pun untuk eksperimen nih .. hurm .. tengok tuh ,, tak hairanlah kalau orang melayu ( perempuan ) suka dekat budak laki bangsa lain ( especially korea ) sebabnya jual mahal sangat ... grrr ..
sesekali tuh cuba lar jadik gentleman / open - minded cikit k .. Peace ~Cat Emoticon

p/s : bukan semua lelaki macam tuh ,, tapi majoriti ..

nih pulak jawapan along aku ...
aku : along ! nak ngorat leh ?
siddiq : along on jaa .. hahah 

* adik beradik merenyam * 

2 comments:

Ʀaff Sayƞ said...

Assalamualaikum.... cik Qilah (boleh saya panggil awak Qilah?)...
Bestla entry awak kali ni... Tp Walaupun majoriti lelaki melayu akan memberi jawapan yg mengecewakan jika awak kata awak ingin mengorat mereka... Di dalam hati mereka sebenarnya berkata: "Eh, camna ni? Nk bg dia ngorat ak x? Kalau ya.. habislah ak kalau parents ak dapat tahu... lebih baik aku jawab X boleh atau etc."
Tapi, itu yg majoriti la... bukan saya... Parents saya okay je... hahahax...

Purply Qielah said...

hahahaha raff ekk ??
hurm .. mcm tau2 jaa kan ? :D
bgosslaa klau raff bukan mcm tuh ... heee ~ :D