ketaq lutut nak SPM !



FYI , taon depan aku dah jadik SPM candidates ! mak aihh , rasa macam cepat jer masa berlalu . 
rasa macam baru tahun lepas masuk form 1 , jejak kaki dalam sekolah .. tup tup dah nak ambik exam penting ! antara soal hidup dengan mati nih . <--- ya ka ??

honestly , aku cakap terang terang , aku tak dak persediaan langsong nak berSPM nih . masih dalam honeymoon year lagi laa .. series habaq hang .. ! sekarang nih pun , aku jarang jarang pegang buku kalau tak sebab nak exam .

rasa tak confident pun ada gak nih .. errr , qilah ! possitive please .

okay ! : aku rasa aku boleh buat SPM nih .. CHAIYOKK ! 

3 comments:

lovejoy said...

hai....selamatlah menghadapinya...nanti dah abis spm, kene tukar tittle blog la ek? ex-candidate spm..
nasib baik saya dah lepas..
good luck!

RuTiRaN... said...

huhu......anyway BEST OF LUCK....ada masa lg,...gunakn masa 2 dgn baik.......

Qilah Khunnie said...

lovejoy - haha ! betoi gak tuh .. nanti lepas habis SPM comfirm tukaq header :)

rutiran - heee ~ thanks a lot weyh ..