frust (╥_╥)


                                                                 Assalamualaikum ...

semalam aku tengok malaysia lawan thailand untuk kali kedua . kali nih dapat tengok sampai habis tanpa gangguan . hoyeahhh ! . tidaknya sebelum nih pakat dok berebut tv . kalau tv satu lagi tuh tak rosak , komfirm aku boleh conquer sorang sorang xD

tak payahlaa aku cerita lebih lebih pasai bola tuh . masing masing dah tau yang thailand menang . guna tok bomoh siam maybe . haha . tapi kiranya terra gak laa theerathon yang aku syioq tuh sebab dapat bagi masuk gol kedua . dalam banyak banyak pemain bola HM , tetiba aku baru perasan kewujudan keeper tuh . farizal marlias . maybe sebab baju dia menonjol sama . baru nampak seri sikit . heheh
yang part paling terharu tuh bila tengok dia defend bola tuh . even sampai muka dia kena tendang . memang ada semangat patriotik betoi lahh dia tuu . patutnya kena bagi kad merah dekat pemain thailand tuh sebab main kasaq . nak buat macam mana dapat pengadil yang tak adil

dekat twitter semalam pun ramai dok kutuk pengadil tuh . reff itulahh , reff inilah . sampai ada yang nak boikot kpop . nampak sangat tak betoi jugak depa tuh . apa kena mengena reff tuh dengan kpop . dia tuh orang korea jaa . kpop tuh untuk selebriti kat situ . masalahnya lee min huu tuh artis ka ?

semalam pun aku tak nafikan yang aku terpikat dekat farizal . muahahaha ( sorry zera ) . rasanya memang taste aku penjaga gol kot sebab sebelum nih aku syoq dekat KFCM . tapi dah dia nak kawen . so , tak jadi lahh . ramai kengkawan aku syoq dekat wan zack , tapi aku tak nampak apa yang menarik pun dekat dia . biasa lahh taste masing masing .

okay . yang tuh cerita semalam . cerita hari nih , aku dah tak syoq dekat farizal . sebab tadi aku saja pi google google pasai dia and i found something . dia pernah kena tangkap khalwat baru baru nih . dalam bulan 9 macam tuh laa . bacaan selanjutnya di SINI . dia dengan partner dia mengaku bersalah and diorang akan kawen tak lama lagi . tapi taktau bila . sekarang nih pun memang ramai lelaki yang suka perempuan lagi tua dari depa . maybe dah yang tuh jodoh dia nak buat macam mana . redha saja lahh dan doakan yang terbaik untuk depa kalau depa kawen nanti .

4 comments:

Jesica정수연MeMiy said...
This comment has been removed by the author.
Jesica정수연MeMiy said...

haah reff tu berat sebelah ade yang kat sebb reff tu kene rasuah ade jugak kate sebb nk balas demdam

Qilah Khunnie said...

ha'a betoi tuh . dengaq cerita bakal bini dia tuh org thailand . sebab tuh dia berat sebelah

NAME GIVEN IS NUR HAZERA ★ said...

tapi bola tu dah masuk dalam line gol. farizal p tahan lagi memang kena kick ah. hihi farizal and wan zack mine okay? :D :p :*