angry with someone !!

ari nii adalah salah 1 hari yg paling terok dalam sejarah idop aq....dan bermula ari ni laaa aq anti ngn sorg mamat nii....namanya *&&@%@$...argh !! aq benci giler2 kt dia...sebab ari nii dia dah membuatkan aq malu depan kawan2 aq...harap jaaa lelaki,,tapi tak guna langsong....luaq jaa nampak baik,,tapi kat belakang,,,fikir2 laa sendiri(aq cuma mrujuk kt sorg mamat nii ja)...sebelum nii aq tak pernah anti mana2 owang lagii,,dia nii laa owang yg pertama....huh!!....ada 3 owang kawan aq lg yang kna ngn mamat ni...patotnya dia tuu sebagai lelaki,,,kna protect budak pompuan,,tapi tak buli lagi ada laa....apa faedah yg dia dapat kalau wat macam tuu pun x taw.....

al kisahnyaa bermula begini,,,masa prs peringkat sekolah tuu,,mamat nii masok jugak....time nk balik tuu dia tunggu aq kat longkang n then kna baling tepung dengan dia....depan2 muka lak tuu..smpai 3 kali aq kna dengan dia n kawan2 dia....aq laa owang pertama yg kna ari tuu,,lepas tuu mizah,,hajar dengan aisyah pulak yg kena....erm....masa keluaq sekolah tuu memang malu giler2 laa,,sebab abis baju aq putih kna tepung....tapi nasib laa masa peringkat daerah tuu dia tak dapat,,,aq bersyukur sangat2....dengaq kta dia tak dapat tuu sebab dia da buli fesi mana ntah masa peringkat sekolah tuu...tapi kwan dia yg baling tpung kt aq tuu dpat p peringkat daerah....memang malang cikit jaa nasib kwan dia tuu sebab dia jadi anak buah aq...memang dok kena perli sedia2 laaa.....tapi masa balik tuu aq ,,hajar,atie ngn aisyah wat plan jhat,,,kami nak balas balik dekat kawan dia tuu....kami pun mntak tolong acap nazari ngn asrul untuk menjayakan misi kami...hehe !kawan dia tuu kena baling serbuk merelit tuu dengan kitorg....kawan dia tuu pun dia x trkata apa.....lepas kejadian tuu,,aq ingat dh settel laa sebab fair kan,,balas balik apa yg diorg dh wat...tapi yg kwan dia tuu gtaw kt mamat tuu....mamat tuu pun kalut nak blas balik....dia kta kacau geng dia..padahal bukan dia yg kna pun....kwan dia x kalut nk balas blik pun tapi dia yg over lebih....masa aq balik skolah tuu,,dia mai kat aq perlahan2,,lepas tuu dia bling serbuk merelit tuu btoi2 depan muka aq...sampai termsok lam mlut setengah...memang aq malu gila wak2 tuu...time tuu ramai kwan2 aq nmpk...mmg malu gler2 laa time tuu.....dah laa aq balik naik bas,,,sat g bdak2 lam bas tuu msti gelak pnya...aq rasa cam na xtaw,,cam nak nangis pun da...tapi x nangis laaa....lepas tuu ada mamat nii  kata kat aq,,dia kta memang x patot btoi apa yg dia wat tuu,,pas2 dia kta dia tgok aq mcm nk nangis jaa....nasib dia jnis prihatin ckit...mamat kawan aq nii kta dia nk wat blik kat mamat yg jhat tuu tuu...yess !! aq suka...mmg dia kawan aq dnia akhirat..like2....tapi masa tuu pak we kwan aq pun kna attack gak,,padahal ari2 dia cma tgok jaa.....memang malu terok kot...penuh 1 muka dengan baju aq....dh laa serbuk tuu wrna bru lak tuu,,susah ckit jaa nk keluaq... aq malas nak balas balik jaa kat dia lepas nii,,sebab kalau aq balas,,selagi tuu dia akan wat balik...memang laki dayus btoi dia tuu....ntah apa yg dia dapat kalau dok buli2 budak pompuan ni...huh !!





6 comments:

Purply Qielah said...

wrong statement !! mizah x kna pun...atie yg kna msa prs prigkat skolah tuu

RuTiRaN... said...

ney mest kerja i_ _ _ _ _ _..kan2??

Purply Qielah said...

ha'a ! btoi2...aq mmg mluat gler kt dia...mmg x leh wat baik lgsong....tp hg taw na nii??

RuTiRaN... said...

ada lah.aq bley dpt information...haha!..bdak laki mmg jhat ckt..

Purply Qielah said...

tapi dia tuu,,mmg bkn lelaki...buat kt bdak pompuan,,dia ingt bdak pompuan ngn laki2 sma kot,,leh main kasar.,....msti mizah gtaw nii...

RuTiRaN... said...

x de lah...aq taw sndiri kot..yolarh..kdgkala laki pown nak wt jhat ckt...