merdeka sudaa !!

yess !! yess !!...suda abis exam untuk penggal ke 2 nii...really2 happy...sekarang kita boleh enjoy...hahaaha !..0oPpsS !! blom lagi laa,,,ada latihan choral speaking laa pulak...hurm ^_^...bila laa baru boleh enjoy2 nii,,maybe masa dah tua kot....hurm....

pasal exam aritu nih,,,waa !! fed up giler...apa yg aq baca semua jadi tak ingat..nak kata aq makan semut ker,,tak pun....tapi cena laa abis ilang ingatan tuu....alang2 dah lupa tuu,,kita hentam saja laa...hahaha !! tambah2 lagi  subjek add mat dengan bio...pergh !! memang pening giler2 laa...so,,aq pun main jawab aja laa..entah betoi ke tak tuu.....kena tunggu result nanti laa,,nak tengok dapat ok ke tak...tapi aq rasa tak capai target laaa...hurm............macam mana nii !! tension-tension.!!

5 comments:

RuTiRaN... said...

jgn lah 10sion sgt..nnti cepat tua...

Purply Qielah said...

haha !! tua ekk... xlg kot...hehe

RuTiRaN... said...

haha...yeah2,..law tension sgt2 bley jd tua....

Purply Qielah said...

x lg laa...jgn dok mntak pulak

RuTiRaN... said...

haha..^_^...law nak jd tua tension bnyk2..