i'm in love ♥


                                                                 Assalamualaikum ...

seperti yang semua tau yang semalam kan Malaysia lawan bola dengan Thailand . macam macam perumpamaan lahh diorang kasi . harimau vs gajah , nasi lemak vs tomyam , silat vs muay thai ( betoi ka aku eja tuh ? ) , ong bak vs ombak rindu . masa mula mula baca tuh rasa nak tergelak jugak :D

kemarin nih , aku saja saja belajaq tengok bola . masa separuh masa pertama tuh 0-0 . masa kedua pulak , ada lahh pulak mamat thailand nih terlanggaq orang Malaysia sampai kena kad kuning . mula mula tuh , aku pun macam bengang jugak ahh . apa kes kan nak langgaq orang ? lepas tuh tertengok muka mamat jersi no 3 tuh . tak silap aku nama dia theerathon kot . huih ! handsome kot . tapi dia ganas sangat sampai kena kad kuning . masa kedua tuh coach dia gantikan theerathon nih dengan pemain lain . aku tengok bola nih dari pukui 8 sampai pukui 9.30 jaa . sebab ibu aku nak tengok cerita once upon a time .


nih gambaq dia yang aku sempat google google . comel <3

tengah malam tuh pulak aku online . sebab boring yaa amat . nak tidoq pun tak boleh kot . selalunya time budak budak sekolah aku laa yang paling tidoq awai dalam umah aku . pukui 10 lebih pun da tidoq . tapi sekarang , kalau tak pukui 1 @ 2 pagi , takleh tidoq ahh . dah terbesa kot lastly nih . 
aku pun bukak lahh game dekat FB . main main game . last tuh baru aku perasan ada budak junior sent request game sims social . lama dah kot aku tak main game nih . masa aku main dulu pun , time aku form 3 , lepas PMR . 

okay dalam game tuh , aku baru perasan yang sims aku ada relay dengan syapiq . what ! syapiq ??. herrr ' . tak dinafikan aku yang suruh dia main game tuh . lepas tuh dia kot yang hantaq request couple dengan sims aku . aku pun okay laa time tuh . time tuh kami boleh kata rapat laa jugak . tak macam sekarang . kejaa dok buat muka berlagak dia kat sekolah . sampai aku pun malas nak tegoq . lagipun aku rasa selama nih dia berkawan dengan aku pun sebab ada kepentingan jugak . sekarang aku dah tak berapa rapat sangat dengan kepentingan yang aku ada dulu tuh , so dia pun buat taktau lahh kat aku . okay . ayat belit belit . tak paham takpa . hewhew 


comey dak sims aku :D ( tak sama dengan tuan dia pun )

dalam game nih , kalau ada tanda bunga dekat gambaq partner tuh , it's mean in relationship lahh . 

kalau ikutkan hati aku , nak jaa sims aku break up dengan sims mamat tuh , tapi sayang pulak dengan point nanti . so , biaq jer lahh . game sims jaa pun . bukan dalam realiti .  ()
tapi , aku malas dah nak main game nih . nak balik rumah sendiri pun tak boleh ! nak kena pi kerja amal pulak kat umah orang . herrrrr 



2 comments:

NAME GIVEN IS NUR HAZERA ★ said...

okay ini sungguh lawak XD

Qilah Khunnie said...

pa benda yang lawak ? syoq kat theerathon lahh tuh . >.<