selamat hari bapak !

assalamualaikum ...

ari nih aku nak sentuh pasai ari bapak pulak .. bukan ari nih ari bapak .. tapi esok ekk ... pd tanggal .19.06.2011 .. tgok tuu !! haaaaa ... aku ingat kot ! ... well ,, anak yg baik laa ktakan .. heeee~ (perasan doe) ...


so,, besok nih ari yg spesial laa utk kita mperingati jasa bapak kita nih .. x smestinya law sbut ari bapak tuu ,, nak kna bg adiah an .... skadar wish jaa pun da cukop ...

mari kita sama2 renungi apa yg bapak2 kita da berjasa utk kita ... diorang nih laa yg pagi2 p keja ,, carik duit utk bg kita 1 family idop snang .. diorang jugak yg support kita utk g skolah n mcm2 lg laa ... msti bdak2 busuk suma da taw kan ? .. xkan aku nak kna list satu persatu kot ....


budak busuk suma x per laa ,, ada 1 or 2 owg bapak jaa  .. aku nih smpai 3 owg bpak pulak tuu ... jenuh nak wish ! ... (tp aku x rsa cam nak wish pun except bapak kndung aku laa.. he3 ) .. lg pon aku da perasaan sdikit x puas ati ,, knp diorang x wat ari untuk anak2 skli ekk ? .. hurm ! ,,...




hahahhaha ! mai mna smpai 3 tuu ???... bapak mertua ka ?? 0ops ! aku x kawen ag ekk ! ... nih x termasok lg dgn bapak tiri dr korea ,, cina ngn india yg umi syaz aku carik tuu .. kiranya suma da 6 owg bapak laa .. FUYOOO !!  .. bnyak tuu ..
p/s : time raya nnti ,, bleyh aku 'pau' diorang nih suma ... (hehehe ,, niat da x baik tuu )



so ,, mai mna bapak bnyak2 tuu .. ibu aku x kawen bnyak ekk ?... jgn dok wat cter pulak ..huhu ~ ...
yg 3 owg td aku da cter import dr mna ,, skrang lg 3 owg plak ... hurm ......


sorang tuu abah aku laa ... bapak kandung aku ! .. nma dia En . Azhar b. Ahmad ... bapak yg kedua n ketiga tuu juz maen2 jaa pun .. (mybe trmsok lam bpak angkat kot 2 owg nih ) ... bpak ke2 tuu ,, umoq sama ngn aku ,, yg ke3 tuu pulak tua 2 taon dri aku ... so,, bkan bapak btol laa ... 

nma bpak ke2 ngn bpak ke3 nih ,, aku x nak mentioned .. nnti diorang lg femes dari aku ! BAHAYAA tuu !! .. tergugat tuan punya belog nih ... skrg ank cter ckit2 psai bpak tiri aku yg umi syaz carik tuu ... sorg nama dia donghae (suju) ,, deva (classmate aku) ngn bdak cina form 5 tuu ,, nma pa x taw ...



apa~apa pun selamat ari bapak diucapkan kepada suma bapak2 di Malaysia ... x kisah laa bapak kucing ka ,, bapak ikan ka ,,, jnji da perkataan BAPAK kat depan tuu ... aku jugak nak ucap selamat ari bapak kat suma bapak2 aku ,, ( law aku ' rajin ' aku wish ekk ... tp abah aku wajib laa ) ...

harap2 lepas nih ,, bapak2 suma x garang dah noh ! takot aku !! suma garang2 cam rimau ag ... he3 .. ( law x grang bkan bpak nmanya tuu ) ... lepas nih jadik laa baik2 cikit k ... :D  .. baru terserlah kecomelan anda suma !!! hahahaha ! ayat membodek .. ! ^_____^
 

2 comments:

Kudo said...

1st :PP abam kacak org first...terharunya..

Purply Qielah said...

hahaha ! :) mcam2 ...