gila follower ??

assalamualaikum ...

dalam dunia blog nih ,, macam2 ragam yang kita boleh tengok ... ada yg jenis gila follower dan ada yang wat derk jaa ...

yang jenis gila follower nih ,, dia sanggop buat apa sahaja asalkan orang follow balik belog dia ... ( aku pernah jadik jugak macam tu ,, tapi sementara jer laa ) .. hahaha ~ pening pa tak tau time tuh .. mana taknya ,, sapa yang tak jeles bila tengok blog orang lain yg dah ada beribu-ribu follower tuu ... teringin laa jugak ! .. hik3 .. tapi ,, bila difikir-fikir balik,, bior jer laa ... diorang kan orang lama .. they deserve it ! .. tapi kan ,, kalau da follower ramai2 pun tak guna jugak.. kalau setiap kali 1 entry yang kita post ,, dapat bilang dengan jari jaa berapa orang yang komen ....maybe yang lain tuu,, pakat jadik silent reader jaa kot ...


yang jenis wat derk nih pulak ,, dia jenis x berapa amek port ,,, berapa orang dia punya follower,, berapa yang komen n macam2 lagi laa .. dia anggap belog nih sebagai medium dalam luahkan perasaan kot and dia jenis tak kesah apa yang orang lain nak kata .. 

sekarang nih ,, aku pernah jadik jenis gila follower( pada hal follower tak ramai pun) ,, lepas nih nak jadik jenis yang wat derk laa pulak ! ..

p/s : BUKAN NAK MENGATA !

14 comments:

LaLa said...

betul tu...
watpe ramai follower lau xde org komen...

Purply Qielah said...

saya sokong anda !

NadiRah said...

hye..bru je jadi blogger yer..
keep it up!!!
^^

pssstt....
leh x kamu buang verification word tu??
susah nak komen.. hehhehehe...

PinKy MoMMa said...

hi adik..sis pinky folo sini ;)
x pe usaha tangga kejayaan..
insyaAllah lepas ni kamu pun akan berjaya mcm yg lain..jgn pts asa ye ;)

esok sis promote kamu..stay tune!

mizzkechique said...

keep blogging dear...

soon, ur follower will be hundred or maybe thousand... all de best..

Dalin said...

hai~!! chek org kedah tang mana?? hehehe.. kami pun kedah...

Abang Stalker said...

relax r..wat derk je la.nti ble follower awk da lbh 200,xpyh blogwalking pun ada je org dtg follow.kita cuma bt cm biasa,entri kne la sesuai.klu org x follow,x komen pun xpe,jnji ada org bc.abg rs itu la kepuasan sbnr.keep smile :)

-abg stalker

kemboja said...

betul tu tlg buang word verification tu k.. please.. hhe senang org nak komen nanti. emm tulisan entry tu tak jelas la.. lg menonjol wallpaper tu.. huhu sakit mata duk merenung tulisan tu.. tukar ek nanti.. tak la sengal sgt orang nak blogwalking.. (sekadar memberi nasihat yg membina, maaf yer kalau terasa)

aziza esa said...

mcm2 jenis manusia berblogging..setuju tulisan x bpe nk nmpk..do something k.. ^^

Purply Qielah said...

thanx suma utk nasihatnya .. insyaAllah sy akan cab tukaq apa yg x kena tuh ...

dalin : dekat area sg petani .. hehe ~

Amni said...

yup! setuju ngan abang stalker.. kadang org tak tau nak komen pe.. bukan dorang tak baca.. lagi la kalau entri sedih2.. for sure ada yang tak reti nak komen apa.. heheheh....

Purply Qielah said...

hahahaha ~ mcam2 jenis owg ada ...

Cik Wani said...

hye,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Purply Qielah said...

okeyh wani : nnti bila2 sy jenguk yaa