finally ... balanced sudaa

sejak 2 menjak nih ,, aku kerja post entry pasai homework laa ,, folio laa and macam2 yang berkaitan dengan sekolah .. kalau hari2 asyik post benda yang sama ,, naik muak gak aku nih ..

okeh .. nak cerita bab sekolah lagi ari nih .. ok ! sapa2 yang 1 sekolah ngan aku tuh ,, agak2 perasan tak yang aku nih dah jadik ala-ala sombong sekarang ?? ... heee ~ budak2 kelas lain nampak sangat2 laa .. budak2 kelas aku , aku tegur gak .. yang kelas lain2 nih ,, aku wat derk jaa .. hehehe .. next week aku ok lar balik macam normal .. heeee ~

actually ada sebab gak aku jadik cam tuh .. bukan saja2 jaa .. sampaikan bff aku cik zana nih pun 2 hari aku tak cakap ngan dia kot .. haaaaa ! kitorang tak gaduh ekk ... tapi takper ,, nanti bila dia nak kluaq g mana2 ,, mesti dia akan carik aku jugak .. haha !

tapi kalau aku buat apa2 nih ,, slaloonya bersebab laa .. bukan sebab PMS ok ! aku taboh kot sapa yang kata cam tuh ! hisyy 

ari nih aku wat ujian lisan untuk kali kedua ... fuhhh nasib baik lepas .. dapat gak 39/40 .. alhamdulillah !... pastuh masa pj wat ujian segak .. tak habis2 lagi ekk ujian nih ? lagi pun aku nih mana segak ! hensem jaa .. so , aku tak layak ! hahahaha ~ perasan sudah .. 
berat aku pun dah naik ! 1 kg .. aku sukaa ! impian aku nak jadi chubby kian menyinar .. wuuuu 

pastuh time akaun ,, aku dok kalut2 wat imbangan duga nih ! asal dia tak balanced2 tak tau .. grrrr ... +_____+ bengang cikit jaa ... disebabkan aku hampir2 nak blur + fed up ,, aku pi jumpak cikgu teros ! ID tuh tak balanced sebab aku tak ' matikan ' salah 1 penghutang ngan pemiutang .. lepas cikgu dah perbetul dekat yang silap2 tuh ,, finally balanced jugak ! 
syoq gila time tuh .... akhirnya folio akaun aku hampir siap sudah ! tinggal rumusan + KK + dokumen sumber .. lepas hantaq jaa folio nih ,, kena tengok buku pulak .. sebab dah nak exam akhir tahun .. wuuhuuu cepatnya .. !

1 comment:

Nurul Mazni said...

ommo yunk.. i cant read your words.. template belakang tu warna ungu.. tulisan warna merah.. siyes sakit mata.. no offense yer.. sedakar teguran.. hope dapat perbaiki :)